2013. április 1., hétfő

Prológus



Liam Payne félreérthető veszteséget "szenvedett" egy autóbaleset után. Ez azt jelenti, hogy valaki akit szeretett elment, de a teste még él. Elment, de mégis itt van. Például amikor egy katona eltűnik, vagy valaki súlyos agykárosodást szenved de még életképes, mint a nővére.
Liam nem tudja feldolgozni a történteket. Barátjai bármit megtennének, hogy ő újra a régi legyen, de a fiú még csak annyival se segít, hogy éreztesse velük az állapota javulását. Persze, azt nehéz megtenni, ha nem így van. A négy fiú azonban nem hagyja ennyiben, hiszen ha ez így megy tovább akkor vége a bandának, aminek az ellenkezőjét a több millió sikítozó rajongó és a fiúk hite/akarata akadályoz meg.
Az állapot nem javul, sőt a dolgok rosszabbodnak mikor a lány meghal és a srácok is kezdik hinni, hogy itt a vég, ugyanis Liam még csak beszélni se hajlamos. Terápiákra járatják de mind hiába. A pszichológus azt kéri Liamtől, hogy egy naplóba írja le érzelmeit. A fiú sok időt tölt azzal hogy gondolkozzon ezen, mikor beleegyezik és naplót ír a napjairól a testvére nélkül.
Idő közben Liam megismerkedik egy lánnyal, aki miatt az élete 180 fokos fordulatot vesz. A One Direction úgy gondolja, hogy 'minden rossz után jó következik' alapon vége a sok szenvedésnek, és minden újra visszaáll a régi kerékvágásba, viszont ők nem tudják, hogy Allynek milyen múltja van, na meg Liam milyen butaságokat csinált még anno.
Talán ez az oka az újabb balesetnek? Talán valaki nem szívesen látja Allyt a fiúk életében? Vagy talán egy nem szívesen látott személy csak úgy a semmiből előugrik?

5 megjegyzés:

  1. asdfghjkl
    Van tetszik ésésés kíváncsi vagyok a folytatásra, szóval siess :3 xx

    VálaszTörlés
  2. siess az első résszel!
    nagyon jóó,már most elnyerte a tetszésemet!:3 <3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik!!!
    Siess az első résszel! :)))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon király!! siess az első résszel!! :)))

    VálaszTörlés
  5. nagyon nagyon jóó lett*-* hamar kövitt! <3 *-*

    VálaszTörlés